Falles 

d' Alós

10 anys

El 5 de juliol del 2014, Alós va reviure altre cop una baixada de falles, possiblement prou diferent de les que es feien dècades abans, però amb la mateixa olor de fum. 

El recorregut de la baixada actual no es realitza pel mateix camí que seguien els antics fallaires degut a un mal accés per dalt i a què el bosc dificulta una bona visió de les falles des del poble. Però sempre ens ha quedat una espurna encesa en record de l’antic camí. És per això que, per commemorar els 10 anys del retorn de les falles a Alós, enguany es preveu una petita baixada des del Pletiu del Bosc del Far, l’antic camí. Aquesta baixada serà el divendres 5 de juliol, el dia abans de la baixada habitual. 

Perquè això sigui possible, el cap de setmana de l'1 i 2 de juny ens trobarem per fer les falles al bosc del Far i per acabar de pariar el camí. Tothom qui vulgui participar d’aquesta proposta és benvingut i pot enviar un correu a alosfalles @ gmail. com. Això en facilitarà la gestió de la jornada.

Per altra banda, recordem que el dissabte 6 de juliol, com a primer dissabte de mes, es realitzarà la baixada de falles en el format habitual.

Com cada dissabte sant a les 9 del mati ens trobem a la plaça per anar a fer les falles d'enguany.


Divendres a les 18h, a casa Cantiner, s'esmolaran les eines que porteu. 

Ja queden pocs dies per compartir amb vosaltres el sentiment i la festa. 

Esteu preparats?  FOC!